Undervisning til børn i Mali om arbejdsdyrs velfærd

SPANA
Bevillingsår: 2018

Foto / SPANA
Foto / SPANA

SPANA er en britisk organisation, der arbejder for at forbedre primært afrikanske arbejdsdyrs velfærd og sundhed, og som daterer tilbage til 1923.

SPANA har et dedikeret mål om at forbedre velfærden for arbejdsdyr såsom æsler, muldyr, heste, elefanter og kameler i verdens fattigste lande.

Gennem en holistisk tilgang udfører de en række forskellige projekter, der dels kan hjælpe dyr nu og her og dels er en investering i at dyr i fremtiden vil blive behandlet bedre og mere korrekt. Det gør SPANA gennem tilbud om gratis dyrlægehjælp og uddannelse til denne generations og næste generations dyreejere.

QATO Fonden har støttet et af SPANA’s projekter, som henvender sig til skolebørn i Mali. Projektet omfatter udarbejdelsen af undervisningsmateriale på to sprog. Materialet skal bruges i undervisningsforløb, som afholdes af SPANA, med det formål, at børnene udvikler respekt og empati for dyr og får en øget viden om, hvordan man drager omsorg for sine (arbejds)dyr, så dyrene får den bedst mulige tilværelse.