Persondatapolitik – QATO Fonden

Hos QATO Fonden (”vi” eller ”vores”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for QATO Fondens måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

  1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
  2.  

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

QATO Fonden


Koldingvej 2
7190 Billund
CVR-nr.: 34643326
Tlf.
+ [45] 7533 8833
e-mail: info@qatofonden.dk

 

  1. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger.

 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

 

  • Når du ansøge om støtte fra os via ansøgningsformularen
  • Når du på anden vis kontakter os via e-mail eller telefon

 

Vi behandler kun dine personoplysninger, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af ansøgningsformular eller kontakt via e-mail.

 

 

  1. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til at besvare din henvendelse, behandling af din ansøgning om støtte eller administration af brugerprofil.

 

  1. Videregivelse til andre dataansvarlige

Vi videregiver udelukkede dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt og kun i nødvendigt omfang for at kunne håndtere din henvendelse eller behandle din ansøgning om støtte, eller hvis du har givet dit samtykke.

Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

 

  1. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

  1. Ændringer af denne persondatapolitik
    • Vi opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre os, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre os, at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan findes ved at følge dette link: persondatapolitik

 

  1. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: Cookiepolitik

 

 

  1. Sikkerhed
    • Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100% sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 

  1. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

 

  1. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

  1. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på nedenstående adresse/telefon/mail:

 

QATO Fonden
Koldingvej 2
7190 Billund
CVR-nr.: 34643326
Tlf.
+ [45] 7533 8833
e-mail: info@qatofonden.dk

 

  1. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Denne persondatapolitik blev sidst revideret den 28. maj 2018